Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Ismerd meg a legjobb régi zsánerfilmeket!

RETROKULT

RETROKULT

A legszexibb szobatársak

The Roommates (1973)

2024. május 19. - Teakbois

Négy felettébb előnyös külsejű és persze nőnemű egyetemista szobatárs azzal ünnepli a tanév végét, hogy részt vesz egy nagyszabású házibulin, ahol nem csupán táncolásra és flörtölésre kínálkozik lehetőség, hanem arra is, hogy az ember lánya lefeküdjön a kiszemeltjeivel. Az orgiába torkolló éjszakát követően hősnőink a Kalifornia ékességének számító Arrowhead-tó felé veszik az irányt, ahol aztán „szerteágazik” pikáns fordulatokban bővelkedő történetük.

the_roommates_1973.jpgFIGYELEM! Egyes illusztrációk meztelenséget ábrázolnak, emiatt csak 18 éven felüli és ilyesmire nem érzékeny olvasóim kattintsanak a „TOVÁBB” linkre.

Tovább

Beleszerettem a barátnőm anyjába!

A Tiger’s Tale (1987)

Bubber Drumm a texasi Waller megye lakosa és végzős középiskolása: hamarosan kilép a nagybetűs ÉLETbe, de egyelőre nem tudja, hogyan tovább, ezért szabad óráiban vagy állatorvos apja házi tigrisével, Valentinóval futkos a holdfényben (sőt, olykor birkóznak is), vagy iskolatársát, a környék legjobb csajának kikiáltott Shirley Buttsot próbálja rávenni némi etyepetyére. Shirley azonban sajnos nem könnyű eset: esze ágában sincs szeretkezni Bubberrel, viszont mindent megtesz annak érdekében, hogy anyja, Rose rajtakapja őket, mielőtt úgy istenigazából elkezdődne a „menet”.

a_tiger_s_tale_1987.jpg

FIGYELEM! Egyes illusztrációk meztelenséget ábrázolnak, emiatt csak 18 éven felüli és ilyesmire nem érzékeny olvasóim kattintsanak a „TOVÁBB” linkre.

Tovább

Feltámasztjuk a férjem libidóját!

La sculacciata (1974)

Hat év elteltével Carlo és Elena Amatriciani házassága válságba kerül, Carlo ugyanis – ahelyett, hogy óránként hálát adna a sorsnak, amiért Elena kaliberű nő jutott neki – egyik reggel arra ébred, hogy képtelen immár izgatónak találni a hitvesét. Elena nem mutatkozik éppen megértőnek a probléma hallatán, és válogatott sértéseket vág Carlo fejéhez, elsősorban a férje kámforrá vált potenciáját emlegetve. Miután lecsillapodnak, hőseink végiggondolják, miféle módszerekkel lehetne feltámasztani Carlo kinyiffant libidóját, és végül úgy határoznak, hogy bezárkóznak egy rokonuk Tivoliban álló villájába, hogy annak falai közt a szexuális kísérletezés oltárán áldozzanak.

la_sculacciata_1974.jpgFIGYELEM! Egyes illusztrációk női meztelenséget ábrázolnak, emiatt csak 18 éven felüli és ilyesmire nem érzékeny olvasóim kattintsanak a „TOVÁBB” linkre.

Tovább

Véráldozat és dél-afrikai átok

Panga – Blood Sacrifice (1991)

Az 1950-es évek végén a brit Geoff Armstrong és amerikai felesége, Elizabeth dél-afrikai farmjukon éli a cukornádtermesztők kiváltságos életét. Elizabeth gyermeket vár, és kitűnően kijön a fekete személyzettel, amelynek tagjaihoz nem lekezelően viszonyul, hanem demokrata érzelmű USA-bélire jellemző felvilágosultsággal. Egyszer csak betoppan Elizabeth nyaralni vágyó húga, Cindy és újdonsült barátja, Robert. Elizabeth kirándulást szervez vendégeinek a tengerpartra, ám amikor útközben áthaladnak egy falun, barbár szertartás szemtanúi lesznek.

panga_1991.jpgFIGYELEM! Egyes illusztrációk női meztelenséget ábrázolnak, emiatt csak 18 éven felüli és ilyesmire nem érzékeny olvasóim kattintsanak a „TOVÁBB” linkre.

Tovább

Jézus Krisztus westernsztár

The Shadow Of Chikara / Wishbone Cutter (1977)

Az amerikai polgárháború a végéhez közeledik, Wishbone Cutter konföderációs kapitány pedig alig várja, hogy letehesse a fegyvert, ám a parancsnokai az utolsó pillanatban még alaposan kibabrálnak vele: arkansasi legényeivel együtt öngyilkos küldetéssel bízzák meg: rontson neki a túlerőben lévő unionistáknak, ami természetesen Cutter csapatának súlyos vereségét és megtizedelődését okozza. Miután Cutterék visszavonulót fújnak, Virgil Cane, a század őrmestere halálos sebet kap, de mielőtt kilehelné a lelkét, elárulja legféltettebb titkát a kapitánynak: évekkel korábban a Buffalo-folyó mentén szép summát érő gyémántokra bukkant, amelyeket aztán elrejtett egy hegyi barlangban, és mivel már nem veheti hasznukat, imádott feljebbvalójának ajándékozza őket. Cane még annyit fűz az elmondottakhoz, hogy az említett hegy hátborzongató hely, és annyira rossz a híre, hogy még az indiánok is messze elkerülik.

wishbone_cutter_1977.jpgFIGYELEM! Egyes illusztrációk női meztelenséget ábrázolnak, emiatt csak 18 éven felüli és ilyesmire nem érzékeny olvasóim kattintsanak a „TOVÁBB” linkre.

Tovább

A magánkopó és a kéjsóvár díva

Dixie Ray Hollywood Star / It's Called Murder, Baby (1983)

Helyszín és időpont: Los Angeles az 1940-es évek elején… Nick Popodopolis magándetektív (azaz private dick – milyen gyönyörűen kétértelmű tud lenni az angol nyelv, ha épp úgy hozza a szükség!) felballag emeleti irodájába, ahol egy középkorú, ám még éretten is bombázó kinézetű hölgyet talál, aki előbb kedveskedve, majd pár perc elteltével erélyesebb módon próbálja rávenni arra, hogy hagyja a fenébe az ügyet, amelyen épp dolgozik. A sikertelen meggyőzési kísérlet pisztolypárbajba torkollik… Egy szempillantással később a szőkeség holtan hever a helyiség közepén. Az irodája falán függő fiatalkori kép tanúsága szerint egykor rendőrként szolgáló Nick régi ismerősét, a környék legszomjasabb öreg felügyelőjét hívja a helyszínre, majd mindkettőjük poharába tetemes mennyiségű whiskyt löttyintve elmeséli, miképp fajultak idáig az események…

dixie_ray_hollywood_star_1983.jpg

FIGYELEM! Egyes illusztrációk meztelenséget ábrázolnak, emiatt csak 18 éven felüli és ilyesmire nem érzékeny olvasóim kattintsanak a „TOVÁBB” linkre.  

Tovább

Amikor James Bond törpéjét letartóztatták

Az 1890-es években járunk... vagyis inkább járnánk, ha e bejegyzés tárgyát képező film elkészült volna. Dandy Jack seriff jóképű, magas és nagyon félelmetesen tud nézni, ráadásul hihetetlen gyorsan rántja elő a pisztolyát, ám sajnos pocsékul céloz vele. A helyettese, Toulouse nincs 120 centi, piszok lassan bűvészkedi elő a pisztolyát a tokjából, de ha már egyszer elővette, halálpontosan céloz vele. A furcsa pár sorra nyomorítja meg a vadnyugat rosszfiúit: Dandy Jack általában célt téveszt, Toulouse viszont – törpe mivoltából adódóan – rendre lábon lövi ellenfeleit. Hamarosan megalakul a Lyukas Lábúak bandája, amely mielőbb szeretne leszámolni Jackkel és pici bizalmasával...

villechaize_24.jpgHervé Villechaize 1974-ben, Az aranypisztolyos férfi reklámfotóján

FIGYELEM! Egyes illusztrációk női meztelenséget ábrázolnak, emiatt csak 18 éven felüli és ilyesmire nem érzékeny olvasóim kattintsanak a „TOVÁBB” linkre.

Tovább

A bombanő, aki 24 évesen született

Embryo (1976)

Dr. Paul Holliston, az özvegy kaliforniai genetikus magányosan és dologtalanul tölti mindennapjait, a birtokán berendezett laboratóriumában lassan pókhálók borítanak minden kémcsövet. Amióta a felesége meghalt autóbalesetben, Holliston elvesztette az életkedvét, és azt még hűséges asszisztense, Martha Douglas (aki történetesen az elhunyt Hollistonné húga) sem tudja visszaadni neki. Egyik éjszaka, miközben a megengedettnél nagyobb sebességgel száguld az esőben, Holliston elgázol egy kóbor dobermannt. Az állatbarát tudós felnyalábolja szegény ebet az útról, és hazahajt vele. A laborban veszi észre, hogy a kutya terhes – a súlyosan sérült mama elhalálozik, de Hollistonnak sikerül megmentenie az egyik kölykét a három közül egy mesterséges anyaméh segítségével. A doktoron ekkor úrrá lesz a kísérletezhetnék, és drasztikusan felgyorsítja a vemhességi időt emberi méhlepényből nyert növekedési hormonnal. A kutyaembrió pár nap alatt felnőtté érik, Holliston azonban egyelőre senkinek sem szeretné a tudomására hozni a tudományos sikerét, ezért azt hazudja a fiának, Gordonnak; a menyének, Helennek; valamint Marthának, hogy az elgázolt kutya meggyógyult, és az csahol most a ház körül.

embryo_1976.jpgFIGYELEM! Egyes illusztrációk női meztelenséget ábrázolnak, emiatt csak 18 éven felüli és ilyesmire nem érzékeny olvasóim kattintsanak a „TOVÁBB” linkre.

Tovább

A rettenetes szexi vámpír

El vampiro de la autopista / The Horrible Sexy Vampire (1971)

Stuttgartban felettébb zavaró események zajlanak: éjszakánként egy jóképű vámpír látogatja a gyanútlan lakosságot, aki a férjeket megfojtja – ilyenkor láthatatlan ember üzemmódban ügyködik −, a nőknek pedig megcsapolja a vérét (ilyenkor pedig vagy látható, vagy nem; attól függően, hogy jobb vagy bal lábbal kelt fel aznap a koporsójából). Egy hiedelemkutatásban is járatos halottkém rögtön tudja, ki lehet a garázdálkodó: az 1886 óta vígan élőhalottkodó Winninger gróf, akinek történetesen pont Stuttgartban áll a kastélya, és 28 évente pár napra igencsak megszomjazik. A halottkém néhány rendőrrel el is megy ártalmatlanítani a vérszívó szörnyeteget, de a vámpír úgy helybenhagyja őket, hogy még a halottkém is halottkémre szorul a végén. A fürdésre vetemedő nők hullái egyre sokasodnak, az ügyet pedig egy ősöreg felügyelő kapja, akinek szent meggyőződése, hogy nem igazi vámpír az elkövető, hanem Winninger Spanyolországból hazatért szépfiú leszármazottja, Oblensky gróf, aki skizofrén vagy alkoholista... vagy mindkettő. A nemzetközi helyzet akkor fokozódik szinte elviselhetetlenné, amikor befut Oblensky menyasszonya, és a vámpír lakta kastély láttán úgy dönt, fürdik egyet benne...

the_horrible_sexy_vampire_1971.jpgFIGYELEM! Egyes illusztrációk meztelenséget ábrázolnak, emiatt csak 18 éven felüli és ilyesmire nem érzékeny olvasóim kattintsanak a „TOVÁBB” linkre.

Tovább

Bombanők a Bermuda-háromszögben

Bermude: la fossa maledetta / Cave Of The Sharks (1978)

Santo Domingóban egyik reggel eszméletlen fickót mos partra a víz: a hatóságok őszinte megrökönyödésére nem más az, mint a tapasztalt búvár, Andrés Montoya, akinek fél évvel korábban veszett nyoma egy hajóval és annak teljes legénységével együtt. Andrésnek fogalma sincs, hol járt hat hónapon át, és arra sem emlékszik, mi lett a hajójával meg a társaival. Rájön, hogy a távollétében az öccse, Ricardo, elcsábította a menyasszonyát, Angelicát, úgyhogy Andrés gyorsan visszahódítja a csinos teremtést, méghozzá egy igazi álomrandi segítségével: kakasviadalra viszi csalfa kedvesét (mégpedig olyanra, ahol nem CGI-vel verik át a nézőket, hanem igazi szárnyasok esnek egymásnak). Hát van nő, aki efféle szórakozás után ne akarná rögtön ágyba bújva levezetni az átélt izgalmakat?

bermude_la_fossa_maledetta_1978.jpgFIGYELEM! Egyes illusztrációk meztelenséget ábrázolnak, emiatt csak 18 éven felüli és ilyesmire nem érzékeny olvasóim kattintsanak a „TOVÁBB” linkre.

Tovább
süti beállítások módosítása