Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Ismerd meg a legjobb régi zsánerfilmeket!

RETROKULT

RETROKULT

Mark Twain a meztelen nők szépségversenyén

Never The Twain (1975)

2024. augusztus 22. - Teakbois

Ha felismerjük végre, hogy minden ember őrült, egy csapásra világossá válik előttünk minden rejtély…” Eme idézet Mark Twaintől, az amerikai kulturális ikontól, a Tom Sawyer kalandjai, a Koldus és királyfi, valamint a Huckleberry Finn kalandjai szerzőjétől származik, és akár Brad F. Grinter rendező és Manny Dietz forgatókönyvíró is ihlethette volna – már ha Twain egy időgép révén megismerkedik velük. A híres tollforgató nem nélkülözte a humorérzéket, sőt fejlettel rendelkezett, úgyhogy valószínűleg harsány röhögésben tört ki, amikor egyik szintén elhunyt pályatársa azzal a hírrel lepte meg 1975-ben a kedvenc túlvilági kávézójukban, hogy a földi hívságok birodalmában a két fent említett fickó pikáns paranormális dráma szereplőjévé tette őt.

never_the_twain_1975.jpgFIGYELEM! Egyes illusztrációk női meztelenséget ábrázolnak, emiatt csak 18 éven felüli és ilyesmire nem érzékeny olvasóim kattintsanak a „TOVÁBB” linkre.

Manny Dietz a filmet rendező Brad F. Grinter (akit a moziplakátokon Brad helyett Franknek hívtak) „valós” eseményeket feldolgozó színdarabja alapján írta a Never The Twain forgatókönyvét. A cím kapcsán érdemes megemlíteni, hogy a never the twain shall meet kifejezés rövidített változata, amely arra utal, hogy két dolog összeegyeztethetetlen – a twain szó önmagában kettőt jelent, és persze ez Mark Twain családneve is. Ed Trostle színész 1974-ben épp Mark Twain bőrébe bújva turnézott önálló estjével szerte Amerikában, amikor felkérték arra, hogy a hecc kedvéért Twainnek maszkírozva jelenjen meg vicceket mesélni a Meztelen Hölgyek Nemzetközi Szépségversenyének (Miss Nude World Pageant) eredményhirdetésén. Trostle elvállalta a munkát, de arra nem számított, hogy ez alkalommal nem csupán mélyen átéli majd az alakítását, hanem abban a hátborzongató élményben lesz része, hogy az író szelleme szó szerint megszállja őt, és még a műsorszáma végeztével sem hajlandó „kitakarodni” belőle. Ed Trostle felesége, Janet, természetesen nem örült annak, hogy aznap éjszaka a férje helyett a férjének kinéző Mark Twain jött hozzá haza, ezért Ed jó barátja, a Határőrség (Border Patrol) című bűnügyi sorozat sztárja, Richard Webb segítségével megpróbálta kiűzni a hitveséből a makacskodó regényírót.

01_43.jpgMark Twain, aki nem sejthette, miképp zsákmányolják majd ki a hírnevét bizonyos exploitation filmesek 

Trostle és Webb saját magát játszotta a filmben, Trostle-nét pedig Kathy Weldon formálta meg. Hogy mennyire sikeredett hatásosra a finálé, amelyben Twain és Trostle egyazon testben csap össze egy színház színpadán az utóbbi lelke feletti uralomért, valamint milyen fogadtatásban részesítették a nézők ezt az elképesztő mozgókép-kísérletet, arról fogalmam sincs, aki pedig hozzám hasonlóan meg szeretné tekinteni, annak csupán annyit kell tennie, hogy kitartóan imádkozik azért, hogy egy pince vagy raktár mélyéről végre előkerüljön egy használható kópiája. A Never The Twain ugyanis elveszett filmnek minősül, bár egy 3 perces (meztelenségtől mentes) részlete fellelhető a YouTube-on.

02_55.jpgAz 1975-ös Meztelen Hölgyek Nemzetközi Szépségversenyének győztese és vetélytársai

03_39.jpgRon Jeremy pornósztár az 1990-es Meztelen Hölgyek Nemzetközi Szépségversenyének konferansziéjaként

MÉG TÖBB TEAKBOIS-FÉLE RETRO:

A seriff és az áldozatszámláló gyilkos (18+)

Sophia Loren, a legszebb taxisofőr (18+)

Amikor Derrick nudista nőkkel nyaralt (18+)

Züllött motorosok orgiája (18+)

Amikor Alain Delon két bombanőnél bujkált (18+)

Zoltán, Drakula kutyája (18+)

Jézus Krisztus westernsztár (18+)

A feminista bombanő, aki macsó rendőrt szeretett (18+)

Zombikkal állok bosszút a szerelmemért! (18+)

A ház, ahol nem hagynak sokáig életben (18+)

Bikinis hölgyek autómosója (18+)

Bikinis vámpírnők a szafariparkban (18+)

Bikinis hölgyek a halálhajón (18+)

Villamosszéktől a vizespólós szépségversenyig (18+)

Elvis és a szépségkirálynő (18+)

A bejegyzés trackback címe:

https://retrokult.blog.hu/api/trackback/id/tr118470883

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Gerberus 2024.08.26. 07:32:19

Mintha csak az Egri csillagok első filmváltozata lenne...:)
süti beállítások módosítása