Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Ismerd meg a legjobb régi zsánerfilmeket!

RETROKULT

RETROKULT

Repülj és szexelj!

Sesso profondo (1980)

2023. május 27. - Teakbois

Jennifer, miután hozzáment szőke és szakállas hercegéhez, a regényíró Romanhoz, nászútra indul szerelmével Rómába, ám hatalmas csalódás éri: bár a repülőn felforrósodik a hangulat, a többi helyszínen képtelen élvezni a szexet újdonsült férjével. Szegény hősnőnk rögtön magában keresi a hibát, és lefekszik pár idegennel, csak hogy kiderítse, vajon egyedül Romantól nem tombolnak a hormonjai, vagy mások kapcsán is kezdhet aggódni. Az alkalmi partnerek sem juttatják örömközelbe, úgyhogy pszichológus segítségét kéri, aki tetemes óradíjért cserébe feltárja a probléma gyökerét.

sesso_profondo_1980_1.jpgFIGYELEM! Egyes illusztrációk meztelenséget ábrázolnak, emiatt csak 18 éven felüli és ilyesmire nem érzékeny olvasóim kattintsanak a „TOVÁBB” linkre.

Jennifer az agyturkászi heverőn elterülve felidézi meghatározó emlékét: évekkel ezelőtt – az unokatestvére közreműködésével − szexuális segédeszközként használt egy játékrepülőt, úgyhogy azóta kizárólag a menetrendszerinti légi járatok indítják be a fantáziáját. A fantázia hamarosan valósággá válik: szexuális életének fellendítése végett stewardess-képzésre jelentkezik New Yorkban, ahol aztán az oktatója, Mr. Murphy, alaposan ki is elégíti… a kíváncsiságát. Jennifer egyik orgazmust éli át a másik után a levegőben, és a házastársi hűségre egyébként fittyet hányó Roman sem akar kimaradni a jóból: stewardnak áll, hogy immár folyton tüzes neje mellett lehessen.

vlcsnap-2022-04-17-08h35m00s082.png„Helyezkedjen el kényelmesen, és bökje ki, milyen szóra asszociál, ha azt mondom: szex…”

vlcsnap-2022-04-17-08h35m17s488.png„Repcsi…”

vlcsnap-2022-04-17-08h42m44s987.png„Mindig csak a repcsik járnak az eszemben…” 

Marino Girolami (1914. február 1. – 1994. február 20.) eredetileg profi bokszolóként szeretett volna érvényesülni, de már 20 évesen elege lett a bunyózásból, úgyhogy edzőtermet nyitott, ám amikor ott is rátört az unalom, a filmszakmát választotta. Összebarátkozott az egyik legnagyobb olasz színésznő, Anna Magnani fiával, aki végül odaadta az anyjának Girolami első valamirevaló forgatókönyvét, a Campo de’fiori-t (Virágmező), amely egy piaci halkereskedő és egy zöldséges barátságáról szólt. Magnani megmutatta az irományt Aldo Fabrizi rendezőnek, aki viszont Federico Fellininek (Fellini és a kebelcsoda) adta tovább. Az édes élet leendő mestere meglátta a lehetőséget Girolamiban, és segített neki gatyába rázni a zsengéjét, majd bevezette a filmes körökbe. Girolami először színészként és rendezőasszisztensként szerzett tapasztalatot, 1949-ben pedig megrendezhette első játékfilmjét. Megannyi zsánerben alkotott (musical, kalandfilm, spagettiwestern, vígjáték, dráma), igazán híressé azonban csupán egyetlen filmje, a 1980-as Zombi holokauszt vált, egy elképesztő trash horror klasszikus, amelyben sétáló halottak és kannibálok zaklatnak néhány aggódó tudóst egy indonéz szigeten.

vlcsnap-2022-04-17-11h21m02s186.png„Mit tegyek, hogy az egekbe repítsen az orgazmus, Jennifer?” 

Girolami − aki mellesleg a Franco Nerót cápavadásszá avató Tarantino-kedvenc direktor, Enzo G. Castellari papája volt – sosem finnyáskodott; azt rendezte, amit a producerek „elé raktak”, úgyhogy végül a pornót is kipipálhatta azon műfajok listáján, amelyekben kipróbálta magát. A Sesso profondo (Mély szex – ezen a címen vajon mennyit agyalhatott a kiötlője?) ama egyszerű okból született, hogy az itáliai B-filmeket futószalagon gyártó Fulvia cég forgatókönyvírója, Romano Scandariato rájött, hogy a római De Paolis stúdió díszletei között akad egy repülő-utastér, amelyet kár lenne parlagon hevertetni.

vlcsnap-2022-04-17-10h50m26s612.png„Bocsáss meg, Jennifer, de vissza kell mennem a pilótafülkébe. Azt hiszem, túl sok időt basztunk el.” 

Miután Scandariato legépelte a fejében megfogant idióta erotikus történetet, a Falvia producere, Fabrizio De Angelis utasította Sergio Salvati operatőrt, hogy ha már úgyis a horrorpápa Lucio Fulci Zombi című filmjén dolgozik New Yorkban és a Dominikai Köztársaság fővárosában, Santo Domingóban, vegyen fel néhány jelenetet a helyszíneken a Fulci-opusz két szereplőjével, Al Cliverrel (igazi neve Pierluigi Conti, Mussolini legromlottabb bombanői) és Stefania D’Amarióval a Sesso profondo-hoz is, elvégre Al és Stefania lesz majd Roman és Jennifer. Így hát a pornográf tartalom miatt ezúttal a Frank Martin álnév mögé bújó Marino Girolami csak a Sesso profondo Rómában rögzített szobajeleneteit dirigálta (a külső felvételeket De Angelis vezényelte).

vlcsnap-2022-04-17-10h35m32s395.png

vlcsnap-2022-04-17-10h39m24s875.pngRoman / Al akkor sem unatkozik, ha a felesége épp nincs kéznél

vlcsnap-2022-04-17-10h53m22s831.pngJennifer két járatindulás között sem tétlenkedik

A forgatás nem zajlott zökkenőmentesen, ugyanis Clivernek – állítása szerint − fogalma sem volt róla, hogy a filmet pornópercekkel fogják felturbózni, amelyekben egyes színészek helyett rájuk nagyjából hasonlító testdublőrök láthatók. Amikor Cliver megpillantotta a stúdió másik végében zajló „pornósítást”, dühödten hazaviharzott, és De Angelis csak hosszas rimánkodás árán tudta visszacsalogatni. Az, hogy Cliver később amiatt háborgott, hogy a filmben benne maradtak a repülő fedélzetén meredező péniszéről készült felvételek, noha ígéretet kapott arra, hogy kivágják őket a végső verzióból, némileg kikezdhetővé teszi az egyébként rokonszenves színész azon állítását, miszerint ő aztán nem tudta, hogy hardcore jellegű eseményekre is fel kell készülnie. Cliver végül nem vett részt „éles akcióban”, a Sesso profondo Murphy-jét játszó Venantino Venantini (Bűnvadászok + Piedone Egyiptomban) viszont nem volt rest ténylegesen puncit nyalni, és az utólagos reklamációtól is eltekintett.

vlcsnap-2022-04-17-10h47m20s474.png„Van, aki szégyelli, hogy az egész világ láthatja a harcra kész cerkáját, én viszont nem pironkodom a nyelvérzékem miatt.” 

vlcsnap-2022-04-17-10h48m11s235.png„Jaj, Mr. Murphy, hogy maga milyen pajkosakat tud mondani!”

Hogy miféle értéket képvisel (ha képvisel egyáltalán) a Sesso profondo, azt mindenki döntse el maga. Boeingen szexeléshez minden retromániákusnak ajánlott!

vlcsnap-2022-04-17-08h20m23s698.png„Szálljunk együtt a fellegekben, Roman!”

MÉG TÖBB TEAKBOIS-FÉLE RETRO:

Fekete Emanuelle Venezuelában (18+)

A velencei karnevál buja szerelmesei (18+)

Mussolini legromlottabb bombanői (18+)

Emanuelle szexbosszúja (18+)

Őrülten szexi éjszakák Amanda Learrel (18+)

Amikor Fekete Emanuelle apácának állt (18+)

Füstölgő Magnum és tomboló düh (18+)

Fellini és a kebelcsoda (18+)

Az ördög nászéjszakája (18+)

Orson Welles és az olasz erotika királynője (18+)

A szőke ciklon, aki talán nem is létezik (18+)

A bejegyzés trackback címe:

https://retrokult.blog.hu/api/trackback/id/tr1717809893

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

gigabursch 2022.04.18. 16:03:06

Őfelsége legcsabosabb ügynöke, a rózsaszínű Jumboval helyzeti előnyben van.
A fene vigye Austin Powerst!
süti beállítások módosítása