Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Ismerd meg a legjobb régi zsánerfilmeket!

RETROKULT

RETROKULT

13 rabbi a sztriptízbárban

2022. december 13. - Teakbois

Alex Mann (1941. július 24 – 2010. július 6.) egyike volt a 60-as és 70-es évek amerikai zsánerfilmjeit „benépesítő”, az A-listás hollywoodi produkciókban szereplő kollégáiknál jóval rázósabb dolgokra is hajlandó színészeknek. Játszott az erotika Bergmanjaként emlegetett direktor, Joseph Sarno több munkájában (The Seduction Of Inga + Marcy + Passion In Hot Hollows + Abigail Lesley Is Back In Town), Charles Mansonék rémtettei által ihletett legendás slasher horrorfilmben (I Drink Your Blood), kultikus tiszteletnek örvendő horrorvígjátékban (Microwave Massacre), pikáns komédiában (Malibu High), sőt pornófilmekben (Winter Heat + Sometime Sweet Susan) is. A brooklyni születésű, magát a szennyfilmek Marlon Brandójaként emlegető Mann „mellékállásban” az alvilágban ügyködött: drogdílerkedett, bordélyházat üzemeltetett, valamint a hírhedt Los Angeles-i gengszterfőnök, Eddie Nash behajtója volt. (Nash emberei követték el a wonderlandi mészárlást, amelynek kapcsán minden idők legnépszerűbb férfi pornósztárja − John Holmes − is börtönbe került egy időre.) Alex Mann Tarantino-filmbe illő élete igencsak bővelkedett a kalandokban, amelyek közül a legkacagtatóbb a sztriptízbárjához fűződik.

01_5.pngUta Erickson és Alex Mann a Marcy című 1969-es erotikus filmben

FIGYELEM! Egyes illusztrációk meztelenséget ábrázolnak, emiatt csak 18 éven felüli és ilyesmire nem érzékeny olvasóim kattintsanak a „TOVÁBB” linkre.

A bűnöző zsánerfilmes karakterszínész első felesége Pamela Isaacowitz sztriptíztáncosnő volt, aki legalább akkora hírnevet szerzett New Yorkban a fellépéseivel, mint temperamentumával: ugyanolyan könnyen és gyakran eljárt a keze, mint a férjének; egyes barátaik szerint Pamela legalább annyi fickót ütött ki pályafutása során, mint Alex. A házaspár az 1960-as évek végén bordélyházat nyitott New York 45. utcájában, majd egy sztriptízbárt az 50-edikben. Ekkoriban törvénybe ütközőnek minősültek az „éles” szexbe torkolló vetkőző műsorszámok, úgyhogy Alex mindig a fellépői lelkére kötötte, hogy ne vetemedjenek igazi aktusra a színpadon, hanem színleljék, azaz szimulálják azt. Az egyik alkalommal azonban egy zöldfülű táncospár nagy galibát okozott, amelyről Alex így számolt be egy 2008-as interjúban:

Volt egy friss vetkőző duónk: egy csaj és a krapekja Dél-Amerikából, szinte egy szót sem beszéltek angolul. Szokás szerint közöltem a palival, hogy csak semmi valódi szex, inkább szimuláljon. Azonban amint elkezdték a műsort, a nő némi szökdécselés után a hátára feküdt a színpadon, a fickó meg elkezdte orális örömökben részesíteni. Gyanakvó természetű ember vagyok, úgyhogy nem sok jóra számítottam, amikor a show kezdete előtt arra lettem figyelmes, hogy összesen tizenhárom rabbi foglalt helyet a nézőtéren. Tizenhárom rabbi egyszerre? Ekkora véletlen nem lehetséges... Nem is volt az: tizenhárom álruhás rendőrről volt szó, akik, amint a táncosunk nyelve hozzáért a barátnője puncijához, rögtön letépték az álszakállukat, ledobták a maskarájukat, és az utóbbi alól előbukkanó egyenruhájukban felmasíroztak a színpadra, és mindenkit őrizetbe vettek, aki rajta és mögötte tartózkodott. Miközben cipeltek a rabomobil felé, odakiáltottam a latino táncosnak, hogy „idióta, megmondtam, hogy csak szimulálj”, mire ő visszakiabálta, hogy „jaj, főnök, úgy értettem, hogy stimuláljak”. Stimulálta, izgatta is az asszonyt keményen, és vele együtt az egész bandát odastimulálta az őrsre. Szerencsére jó ügyvédem volt, csak pár napot töltöttünk a fogdában. Többé nem dolgoztam nyavalyás bevándorlókkal, akikhez tolmács kell.

02_14.jpgPamela és Alex Mann a Keyholes Are For Peeping című 1972-es szexkomédiában

03_2.jpg

04_3.jpg Alex Mann, az alkalmi fotómodell

Alex Mann legnagyobb elszalasztott lehetőségének azt tartotta, hogy nem szerepelhetett Brian De Palma 1970-es filmjében, a Szia, anyu!-ban.

A Szia, anyu! forgatókönyvírója, Charles Hirsch, annak idején egy iskolába járt velem, és sikerült rávennem, hogy De Palma a Pamelával közös lakásunkban (amely egyébként ugyanabban az épületben volt, ahol a bordélyunk) forgassa a film egyes jeleneteit. A rendező abba is belement, hogy rögtönzött meghallgatást tartson nekem és Pamelának, de az nem sült el jól: összevesztünk valamin, és előbb Pamela ütött ki engem, aztán én őt. De Palma ettől úgy megijedt, hogy többé nem is szólt hozzánk, került minket, és igyekezett minél gyorsabban lelépni tőlünk. Úgyhogy csak a lakásom szerepelhetett Robert De Niróval a filmben, én viszont nem.

05_4.pngRobert De Niro Alex Mann lakásában a Szia, anyu! című filmben 

Mannt drogdílerként megannyi hírességgel, sőt popkulturális nagysággal hozta össze a sors, akikről így emlékezett meg:

Visszatérő kuncsaftom volt Thelonius Monk, minden idők egyik legjobb jazz-zongoristája, Gregory Corso és Allen Ginsberg költők, valamint Jerry Garcia, a Grateful Dead gitáros-énekese. Azt hiszem, rám ragadt némi kultúra nekik köszönhetően. Ha nem árulok drogot, nem jártam volna össze velük, és nem művelődöm.

06_3.jpgAlex Mann betép a Smoke And Flesh című 1968-as B-thrillerben

MÉG TÖBB TEAKBOIS-FÉLE RETRO:

Amikor Columbo rendőrnője elcsábította az apját (18+)

Marilyn Chambers: Meztelen amazon géppisztollyal (18+)

Kate, a férfifaló tanárnő (18+)

A pornósztár, aki Pavarottival énekelt (18+)

Szexi örökösnők eksztázisa (18+)

A tanárnő, aki a diákja tüzével játszott (18+)

A legszexibb szobatársak (18+)

Szexőrültek az Orient expresszen (18+)

A szőke ciklon, aki talán nem is létezik (18+)

A két Derek, Donald Trump és a kéjsóvár szellem (18+)

Holt örömlányok társasága (18+)

A magánkopó és a kéjsóvár díva (18+)

Mi a közös Magnumban és az erotika Redfordjában?

A legszexibb bosszúálló (18+)

Magnum és a sátán szexi lányai (18+)

Barbara Carrera és a hibrid érzékiség (18+)

John Holmes: Szex, drogok és rock and roll (18+)

Uschi Digard és egy bankrabló a vámpírlakban (18+)

A szexfilm, amelyben Chuck Norris 1 percig karatézik (18+)

Russ Meyer: Akinek Hemingway fizette az első menetet (18+)

Dennis Hopper és a vágy szőke tárgyai (18+)

A bejegyzés trackback címe:

https://retrokult.blog.hu/api/trackback/id/tr1518000200

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása