Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Ismerd meg a legjobb régi zsánerfilmeket!

RETROKULT

RETROKULT

Uschi Digard és egy bankrabló a vámpírlakban

2024. február 21. - Teakbois

Uschi Digard (A legszexibb szobatársak + Dögevő katonák a bordélyban + Mr. Süket trükkjei), a tekintélyes kebelmérettel rendelkező címlaplány, ugyanakkora amerikai popkulturális szimbólum, mint Elvis Presley (Elvis és a szépségkirálynő + Elvis Presley legszexibb zaklatója) vagy a hot dog. A svájci származású hölgy olyan exploitation filmklasszikusokban győzött mellbedobással, mint az Ernest Hemingway pénzéből kuplerájba járó Russ Meyer által rendezett Cherry, Harry & Raquel! (1969) és a Supervixens (1975). A hat nyelven beszélő díva csupán alkalmi pénzkereseti lehetőséget látott a szexfilmek és a pikáns magazinfotók világában, ahol csak addig akart tartózkodni, amíg nem talál magának egy valóban jól fizető „rendes” állást új hazájában, az USA-ban (végül talált, egy repülőgép-alkatrészeket forgalmazó cég középvezetője lett), ám eközben megannyi furcsa kalandban volt része. Ez utóbbiak köré sorolható az is, amikor egy másik popkulturális ikon, a minden idők legismertebb Drakula-alakítását „elkövető” Lugosi Béla házában fotózták.

uschi_24.jpgFIGYELEM! Egyes illusztrációk meztelenséget ábrázolnak, emiatt csak 18 éven felüli és ilyesmire nem érzékeny olvasóim kattintsanak a „TOVÁBB” linkre.

A szupermodell filmcsillag így emlékezett vissza a Béla-sztorira egy tíz évvel ezelőtti interjúban:

Az 1970-es évek elején történt, hogy egy fotós a híres horrorszínész, Lugosi Béla házába hívott munka céljából. Béla ekkor már rég nem élt, a lakhelye viszont pont úgy nézett ki, mint a halálakor. A legbizarrabb építmény volt, ahol valaha jártam; ha megnyomtál egy gombot a falon, művér kezdett ömleni a plafonról, az ebédlő pedig egy hatalmas koporsót formázott, tehát igazi vámpírtanyáról beszélünk. Ron, a férjem, reggelente elvitt egy étterem elé, ahonnan aztán a fotós vitt tovább a Lugosi-házba. Többnaposra terveztük a fotózást, de az egyik reggel, miután Ron kitett, csak vártam és vártam, ám a fotós nem érkezett meg. Miután hazamentem, két FBI ügynök csöngetett nálam. Kiderült, hogy a fotós csak „mellékállásban” kattogtatta a masináját, ugyanis a nap nagy részében bankrabló volt, aki még akkor is bankot rabolt, amikor a Lugosi-melót csináltuk. Néha megálltunk a ház felé menet egy-egy banknál, mert, mint mondta, pénzt akart felvenni. A pénzt valóban „felvette”, csak épp nem olyan módon, ahogy a hétköznapi emberek, hanem fegyverrel fenyegetőzve. Szerencsére az FBI-osok hittek nekem, így aztán nem minősültem a bűntársának.

52395b335329300.jpg

176287301_sir-7007-13.jpgUschi Digard megmutatja magát

bela_24.jpgLugosi Béla a bankrabló fotós által is használt házában 

Uschi Digardról számos kép készült a világhírű soulénekes, Lou Rawls házában is, aki előszeretettel adta bérbe az ingatlanát fotósoknak.

A modell-színésznő férje, a Lugosi-anekdotában említett Ron, nem más, mint az 50-es és 60-as évek népszerű popegyüttesének, a The Hi-Lo’s-nak a dobosa.

Ráadás:

vlcsnap-2022-02-03-10h40m42s311.pngUschi Digard és az Oscar-díjas Robert Duvall A gyilkosok krémje című 1975-ös akciókrimiben

A dúskeblű díva egy aprócska szerepben felbukkant az ultramacsó természetéről híres rendező, Sam Peckinpah (Vad banda, Hozd el nekem Alfredo Garcia fejét!, Az Osterman hétvége) 1975-ös akciókrimijében, A gyilkosok krémjében (The Killer Elite) is, amelynek forgatását így jellemezte:

Sam sajátos módszereket alkalmazott. Ha úgy érezte, hogy egy színésze nem játszik elég nagy átéléssel, odament hozzá, és adott neki egy kis partidrogot. Ez aztán rögtön „beindította” az illetőt. A szoft szexfilmek castingjain sosem kellett senkivel sem lefeküdnünk; ha egy nő jól nézett ki, megkapta a szerepet, és többnyire olyanokkal imitálta a filmben a kefélést, akik rokonszenvesek voltak neki. Ehhez képest, amikor az MGM vagy más nagy stúdió castingjára mentünk, a producer első kérdése általában az volt, hogy ki szopja le elsőként… Ilyenkor mindig távoztam, de a lányok többsége ott maradt. Kissé kiábrándító volt belegondolnom, hogy a kedvenc színésznőim valószínűleg mind olyanok, akik nem kérték ki maguknak ezt a viselkedést, sőt… Sam kedvelt, ezért bukkanhattam fel öt filmjében is. Ha az ő filmjeibe is casting útján szerettem volna bekerülni, meg kellett volna ismerkednem a producer díványával.

uschidigart_15.jpg

MÉG TÖBB TEAKBOIS-FÉLE RETRO:

Így fürdött és rettegett a spanyol Sophia Loren (18+)

A motoros banditák, akik megvédték a hippiket (18+)

Kastélyt örököltünk a sátántól! (18+)

Meat Loaf és John Parr, a rock and roll zsoldosai (18+)

A legszexibb szobatársak (18+)

Dögevő katonák a bordélyban (18+)

Russ Meyer: Akinek Hemingway fizette az első menetet (18+)

A bejegyzés trackback címe:

https://retrokult.blog.hu/api/trackback/id/tr4117051894

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

gigabursch 2022.02.04. 09:07:53

Micsoda dudak!!
Bibiip.

Nagyz bírom az olyan nőket, akik ilyen adottságokkal is végül szellemi munkában teljesednek ki.

Motorogre 2022.02.04. 16:14:23

Érdekes poszt, a hölgyről eddig nem is hallottunk... node most !

bordon 2022.02.05. 09:37:29

Szimpatikus hölgy

Állítólag (wiki) szerepelt John Holmes-szal forgatott John Holmes And The All-Star Sex Queens című filmben Uschi Digart néven. Nem Digard...
Vajon az soft pornós jelenet? Megnézem, csak hogy tisztán lássak a hölggyel kapcsolatban.

bordon 2022.02.05. 09:37:30

A John Holmes-szal forgatott filmje az értékelések szerint soft pornó. Egyedül John Holmes farka látszik benne, nincs valódi hüvelyi behatolás, szopás, anál. Meztelen nők vannak. Tényleg elég erényes hölgy lehetett ez az Uschi, a kortársaihoz képest.

Teakbois · retrokult.blog.hu 2022.02.05. 09:43:06

@AntiChrist:

Köszönöm a kommentedet! Elsősorban a 60-as, 70-es és 80-as évek (zsáner)filmjeit szeretem, és mivel Béla 1956-ban elhunyt, nem szerepelhetett ilyenekben, úgyhogy legfeljebb érintőlegesen esik majd szó róla néha.

Teakbois · retrokult.blog.hu 2022.02.05. 09:46:04

@bordon:

Köszönöm a kommentjeidet! Uschi hardcore jelenetekben is előfordult, de csupán softcore résztvevőként. John Holmes kapcsán jó néhány cikk várható e blogon, az életműve minden jelentősebb filmjéről megemlékezem majd.
süti beállítások módosítása