Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Ismerd meg a legjobb régi zsánerfilmeket!

RETROKULT

RETROKULT

A szexfilm, amelyben Chuck Norris 1 percig karatézik

The Student Teachers (1973)

2024. január 26. - Teakbois

1973-ban járunk, a kaliforniai Valley Középiskola tantestülete pedig – ifjú és világmegváltó gondolatoktól hevülő gyakornokainak hála − nyakig elmerül a „libsi fertőben”: Rachel Burton a napi tanórák utánra felvilágosító kört szervez, ahol a diákok bármilyen kínos kérdést feltehetnek neki; Tracy Davis megelégeli hímsoviniszta festőművész barátjának hűtlenkedéseit, és összeszűri a levet egy nagykorú tanítványával, aki rendszeresen kukkolja; a színes bőrű Jody Hawkins pedig a kerületének drogbáróit egymás ellen kijátszva próbál pénzhez jutni, hogy megmenthessen a ledózerolástól egy nehéz helyzetűeket segítő oktatóközpontot. A helyzet bonyolítása végett felbukkan egy bohócmaszkos erőszaktevő, aki talán azonos a Valley mocskos szájú és mélynövésű tornatanárjával. Nem lesz ennek jó vége… Vagy mégis?

the_student_teachers_1973.jpg

FIGYELEM! Egyes illusztrációk meztelenséget ábrázolnak, emiatt csak 18 éven felüli és ilyesmire nem érzékeny olvasóim kattintsanak a „TOVÁBB” linkre.

Az 1970-es évek első felében indult hódító útjára az USA-ban a pornódivat: A hírhed Mély torok (Deep Throat, 1972) kasszasikerének hatására egymás után készültek a hardcore remek- és fércművek, de a szoft erotikával házalóknak sem kopott fel az álluk. Az utóbbiak elsősorban olyan, humoros vagy thrilleri megoldásokat alkalmazó zsánerfilmekkel árasztották el a külvárosi trash-mozikat, amelyekben szemrevaló tanárnőket, légiutas-kísérőket és ápolónőket játszó színésznők szolgáltatták a bámulnivalót. A régi szép idők egyik legélelmesebb producere, Roger Corman (Halemberek a szépségkirálynő ellen) természetesen a keményen dolgozó hölgyek kéjjel teli mindennapjairól szóló mozgóképes mesék gyártásából is alaposan kivette a részét – a legtöbb ropogós dollárt ezek közül a The Student Teachers című 1973-as alkotásával kereste, amelynek születésénél feleségével, a szintén producer Julie-val bábáskodott.

vlcsnap-2021-11-02-20h11m03s398.pngTracy Davis szerepében a szégyent hírből sem ismerő Brooke Mills domborított 

vlcsnap-2021-11-02-20h07m39s090.png

„Néha ráfér a diákokra, hogy baszdmegelve osszuk ki őket, nekem elhiheti!” (Dick Miller rémálomba illő tornatanárként ismerteti meg életfilozófiájával a felvilágosító hippi tanerőt játszó Susan Damantét)

A fehérmájú gyakornok tanítók pikáns kalandjait elénk táró The Student Teachers semmivel sem nyújt többet vagy kevesebbet a korszak egyéb azonos kaptafájú filmjeinél: meztelenkedő nők, némi bűnügy, autós üldözés és az éra hangulatát tökéletesen példázó pop-rock háttérmuzsika. Két okból emelkedik ki a hasonszőrű művek sorából: Egyrészt az ekkor még pályakezdő Jonathan „meg kellett élnem valamiből, hát Cormannek is dolgoztam” Kaplan rendezte, aki később olyan filmekkel szerzett világhírnevet, mint A vádlottak (The Accused, 1988) című tárgyalótermi dráma, amelynek Jodie Foster az első Oscar-díját köszönheti; másrészt ehhez köthető Walkernek, a legendás texasi kopónak, azaz Bruce Lee legtökösebb ellenfelének, avagy a karatebajnok Chuck Norrisnak az első amerikai játékfilmes jelenése.

 vlcsnap-2021-11-02-20h07m00s291.png

„Pucér nő az ablakban!” – kiáltotta kétségbeesetten Chuck Norris,…

vlcsnap-2021-11-02-20h10m02s260.png

… aztán 10 perc múlva meglátta saját magát, és megnyugodott

A konzervatív és keresztény meggyőződésű Norris 2006-ban publikált önéletrajzában (Against All Odds – My Story) azt állítja, fogalma sem volt, miféle filmhez adja a nevét, amikor Cormanék felkérték a nagyjából 1 percnyi játékidőt felölelő, szexet nyomokban sem, harcművészetet viszont jelentős mértékben tartalmazó cameóra, amelynek keretében edző bácsit kellett játszania. 1973-ra a leendő akciósztár Norris már népszerű karateoktatónak számított sporteredményei és a Bruce Lee-vel közös ikonikus filmjelenete miatt, így aztán Cormanék néhány tehetséges tanítványával egyetemben meginvitálták a The Student Teachers Inglewoodban zajló forgatására. A rettenthetetlen Chuck így idézte fel cseppet sem ködös emlékeit:

A film fekete hölgyszereplőjének karateoktatóját alakítottam a körülbelül egyetlen szempillantásig tartó cameóm során; a tanítványaimmal és az öcsémmel, Aaronnal bemutattunk pár ütést és rúgást egy verőfényes kaliforniai délutánon, aztán hazarobogtunk. A producerek azt mondták, hogy egy rendkívül építő jellegű filmben láthatom majd viszont magam: olyan tanárokról szól, akik szakítanak a hagyományos oktatási módszerekkel, hogy még nagyobb hasznára lehessenek a diákjaiknak. Mivel lelkes híve vagyok a pozitív oktatási reformoknak, érdeklődéssel vártam a bemutatót, de sosem kaptam meghívót semmilyen premierre. Aztán egy évvel később, amikor a családommal San Franciscóban jártunk, az egyik újságban megakadt a szemem a The Student Teachers hirdetésén: épp az volt a fő attrakció az egyik külvárosi moziban. Mivel a jelenetemben a két ekkoriban még kicsi fiam, Mike és Eric is felbukkant (ugyanis velem tartottak a forgatásra), közöltem a feleségemmel, Dianne-nel, hogy ma este mind a négyen moziba megyünk megnézni a három Norrist. Mint kiderült, mozi a város egyik legveszélyesebb környékén állt, és a nejem azonnal megmakacsolta magát, amint leparkoltam előtte: ő aztán be nem teszi ide a lábát. Végül azzal a feltétellel volt hajlandó bemenni az épületbe és magával hozni a gyerekeinket is, hogy amint vége a jelenetünknek, rögvest távozunk. A mozi belseje a bejáratánál is riasztóbbnak bizonyult: csupán pár rossz arcú alak gubbasztott a vetítőteremben, az ülések pedig meglepően ragacsosnak tűntek − bele sem akarok gondolni, vajon mitől… Elkezdődött a film: stáblista, aztán… pucér nő az ablakban! Gyorsan rá kellett szólnunk a gyerekekre, hogy hunyják le a szemüket. Dianne máris távozni akart, de emlékeztettem az ígéretére: megvárjuk a jelenetünket. Körülbelül 10 perc múlva végre ott virítottam egy pillanatra a filmvásznon… és iszonyatosan szégyelltem magam érte. 

vlcsnap-2021-11-02-20h14m36s987.png

Vajon ki a bohócálarcos gonosztevő? Chuck Norris sajnos nem tudja a választ, mivel nem várta meg a film végét...

MÉG TÖBB TEAKBOIS-FÉLE RETRO:

Meat Loaf és John Parr, a rock and roll zsoldosai (18+)

A farkasember, a jeti és a meztelen boszorkány (18+)

A seriff és az áldozatszámláló gyilkos (18+)

Nőrabló majomember Kaliforniában (18+)

UFO-bordély a tenger mélyén (18+)

Drakula női Erdélyben tvisztelnek (18+)

A bosszú meztelen karatés angyala (18+)

Carla, a meztelen bosszúálló (18+)

Halemberek a szépségkirálynő ellen (18+)

Bosszúálló amazon két keréken (18+)

A szexfilm, amelyben Chuck Norris 1 percig karatézik (18+)

A bombanő és az egyszemű hipnotizőr (18+)

Az Alien és a rendőr, aki dudálva csajozott be (18+)

A bejegyzés trackback címe:

https://retrokult.blog.hu/api/trackback/id/tr3816744276

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

gigabursch 2021.11.03. 08:50:11

Hát ez mekkora sztori!
,
XD

2021.11.03. 10:31:08

Chuck Norris "csak egy pillanatig virított a filmvásznon" - de akkor mindenkit megfektetett.

steery 2021.11.04. 19:11:56

A nagy Chuck Norris szégyellte magát a jelenete miatt? Ennyire rosszul sikerültek a forgórúgások és levegőbe ütések? Ejnye no.
És mi a baja a pucér nővel az ablakban? Minden gyerek látott már cicit, kettőt is, egészen közelről.
Egy világ omlott össze most bennem. Azt hittem, Chuck Norris azért ennél tökösebb fickó volt fénykorában! Ha még az is kiderül róla később, hogy nem is számolt el végtelenig (kétszer!), hát nagyon csalódott leszek.

2021.11.07. 07:44:21

muszáj ide (is) írnom:
Chuck Norris kifogja az aranyhalat, majd visszadobja.
Aranyhal: - És a 3 kívánság?

Mondjad...

Androsz · http://wikipedia.blog.hu/ 2022.10.29. 18:16:28

Ez miért libsi fertő? Fertőnek szerintem teljesen konzervatív, klasszikus értékek hordozója. :-)
süti beállítások módosítása